home
meer weten
schilderles
contact

 
 
 
over mijn werk
muurschilderingen
logo's
een opdracht geven
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

werk in opdracht

Werken in opdracht is leuk. Ik ben een ervaren schilder die d.m.v. beeld en kleurwerkingen een bepaalde ervaring op kan roepen. Van te voren kunnen we bespreken hoe dat ongeveer uit moet gaan pakken.

Bij het werken in opdracht maak ik een ontwerp naar een idee dat ik samen met de opdrachtgever ontwikkel. Bij muurschilderingen houd ik rekening met de lichtval, en de functie die het werk moet hebben, voor de uitstraling van het bedrijf of de toekomstige gebruikers van de ruimte.

Mijn specialiteit is kleur, sfeer, licht en ruimte. Doordat ik rekening houd met kleurprocessen, komt de kleur tot leven. Mijn kleurgebruik is eigenlijk altijd natuurlijk/harmonisch, hoewel de kleurstelling fel of anders-dan-normaal kan zijn (klik hier voor een voorbeeld). Voorstellingen ontstaan vanzelf en blijven mooi, doordat je fantasie en je gemoed ermee kan werken. Mijn werk treedt niet perse op de voorgrond, maar is toch aanwezig en schept een positieve sfeer, die energetisch gezond is.

Klik hier voor muurschilderingen en schilderijen in opdracht

Heb je zelf een goed idee, laat het me weten. Voor inspiratie of suggesties: check mijn schilderijen)

portretten in opdracht (dit soort werk is prive, dus hier geen beelden). Bij het maken van portretten maak ik eerst een kleurenschets als energetische reading.. klik hier voor info over het geven van een opdracht

klik hier voor logo's

HeelGezond
 

Hermes

Andere mogelijkheden:

hout- en marmerimitaties, trompe l'oeuil, sluierwerk, imitatie-glas-in-lood (raamschilderingen)

.Klik hier voor info over het geven van een opdracht.